Culiță Sterp, de la Survivor, direct la doctor. Ce tratament și-a făcut Faimosul

Culiță Sterp își pune viața în ordine după ce a părăsit Survivor România de dragul iubitei sale, Daniela, care îl va face tătic. Pe lângă pregătirile pentru nașterea fiului său, solistul are grijă și de el.

Culiță Sterp a apelat la o intervenție de transplant de păr în urmă cu un șapte luni. În octombrie 2020, artistul și-a acoperit zonele de chelie la medicul Mihai Motora, iar trei luni mai târziu acesta a plecat în competiția de la “Survivor” (Kanal D). Specialistul i-a spus că după operație trebuie să aibă grijă de podoabă sa capilară pentru că, în principiu, reușita se bazează pe o igienă bună. Din păcate, condițiile din Republica Dominicană nu i-au permis acest lucru, iar Culiță s-a spălat cu apă din mare, fără șampon.

Culiță Sterp are un transplant de păr, de care trebuie să se îngrijească

“Eu nu mi-am luat șampon la mine, deși aveam voie. Am zis să respect condițiile și să fiu fair-play față de toți. M-am spălat doar cu apa din mare și nu a fost prea bine. Am fost ieri la domnul doctor Mihai Motora sa îmi facă un tratament PRP pentru regenerarea părului și mă simt foarte bine”, ne-a spus Culiță Sterp. Acesta și-a făcut un tratament PRP care îl ajută la regenerarea podoabei capilare. PRP sau mezoterapia scalpului se bazează pe o solutie concentrată, produsă din sângele pacientului, bogată în trombocite, care stimulează vindecarea și regenerarea țesuturilor în care este injectată.

sursa click.ro

IȚI PLACE ACEST ARTICOL ?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Solicită o consultație gratuită