Imaginile pe care nu le-a văzut nimeni! Cum arăta Culiță Sterp în timpul transplantului de păr

Culiță Sterp a decis ca, odată cu împlinirea celor 28 de ani ai săi să își facă un cadou cu totul și cu totul deosebit, mai exact un al doilea implant de păr, necesar, din punctul lui de vedere, pentru a acoperi ”golurile” pe care le avea în zona frontală a capului.

Așa că, după ce i s-au anulat o serie de cântări din Paris, capitala Franței fiind în carantină din cauza coronavirusului, Culiță Sterp s-a programat la o intervenție de implantare de păr, la o clinică din Cluj.

După ce a anunțat pe rețelele sale de socializare că își va face o nouă intervenție, Culiță Sterp a ajuns săptămâna trecută, la Cluj, la medicul care s-a ocupat de podoaba lui capilară. Operația a durat 7 ore și i s-au pus 3500 de fire de păr în zona frontală. “Mă simt foarte bine. Nu a durut deloc”, a spus cântărețul. De altfel, spun sursele noastre, Culiță Sterp a dormit mai tot timpul intervenției estetice. “A fost o intervenție ușoară și putem aprecia încă de pe acum rezultatul. Pacientul va fi foarte mulțumit. Șapte ore a durat toată operația în care i-au fost transplantate 3500 de fire de păr. Va trebui să respecte anumite indicații medicale și să se prezinte la controale. I s-a făcut și un tratament PRP, cu plasmă, care îl va ajuta la vindecarea completă a pielii, iar țesutul dermal este stimulat să se regenereze”, a spus medicul Mihai Motora, cel care a avut grijă de părul lui Culiță Sterp.

Mai mult, conform declarațiilor medicului, peste mai puțin de 6 luni, Culiță Sterp se va putea afișa cu o freză cu totul și cu totul nouă, părul cântărețului fiind, de acum înainte, suficient de bogat prin toate zonele capului pentru a fo aranjat așa cum își dorește.

Culiță Sterp nu e la prima intervenție de implant de păr

Deși are doar 28 de ani, Culiță Sterp are probleme serioase cu podoaba capilară, el nefiind la prima sa intervenție de acest tip. Mai exact, acum câțiva ani, în Turcia, Culiță Sterp a mai suferit un implant de păr, de acea dată în zona creștetutlui capului, părul artistului rărinduse extrem de mult.

sursa wowbiz.ro

IȚI PLACE ACEST ARTICOL ?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Solicită o consultație gratuită