Ștefan Stan, noi detalii despre implantul de păr pe care și l-a făcut

Cea mai recentă schimbare estetică pe care și-a făcut-o Ștefan Stan a avut loc în noiembrie anul trecut, însă abia acum artistul a oferit detalii despre acest lucru.

La acea vreme, Ștefan Stan a apelat la un medic renumit din Cluj, pentru o intervenție de implant de păr. Este vorba despre a treia intervenție de acest gen, primele fiind realizate în urmă cu șase ani la o clinică din București.

Pentru că în timp părul i se rărise în zona frontală, solistul a decis să repete experiența, după ce a aflat de medicul Mihai Motora și de rezultatele sale excepționale. În cazul lui Ștefan Stan, operația a durat șapte ore și i-au fost implantate 4.500 de fire de păr.

„Se pare că e important să găsești un profesionist în adevăratul sens al cuvântului, adică să cunoască foarte bine firul de păr și să îl folosească fix pe acela rezistent, puternic. Medicul Mihai Motora a știut ce fel de fire de păr să folosească, a verificat întâi calitatea, apoi a evaluat  rezistența fiecărui fir în timp pentru că se pare că acesta este secretul longevității unui implant”, a spus artistul.

Medicul Mihai Motora a povestit cum a decurs procedura medicală: „În cazul lui Ștefan Stan, provocarea a fost zona donatoare rară, din cauza celor două intervenții anterioare. De aceea a trebuie să recoltăm cât de mult am putut, fără să lăsăm cicatrici vizibile la nivelul cefei. În final am reușit să recoltăm și să implantam aproximativ 2000 de grefe (4500 fire de păr). Operația a decurs normal, i-am oferit medicația postoperatorie și i-am explicat ce trebuie să facă în săptămânile și în lunile următoare. Acum, la 7 luni postoperator, rezultatele sunt excelente, iar el e foarte mulțumit”.

sursa protv.ro

IȚI PLACE ACEST ARTICOL ?

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Solicită o consultație gratuită