Stefan Stan și-a făcut implant de păr la o clinică din Cluj. Iată rezultatul!

Lui Ștefan i-au fost implantate aproximativ 2000 de grefe (4500 fire de păr)

Ștefan Stan are mare grijă de imaginea lui, mai ales că peste câteva luni va deveni și tătic. Solistul s-a operat în urmă cu șapte luni la o clinică din Cluj, la medicul Mihai Motora, care i-a realizat al treilea implant de păr. Iată cum a fost experiența, povestită chiar de Ștefan. 

În anul 2014, Ștefan Stan și-a făcut pentru prima dată implant de păr la o clinică din București, însă rezultatul nu a fost cel la care își dorea să ajungă. Din acest motiv, primul câștigător al emisiunii “Vocea României”, de la Pro TV, a decis să repete experiența, dar de data aceasta a analizat mai mult paleta de clinici specializate, precum și medicii și rezultatele acestora. S-a oprit la doctorul Mihai Motora, de la o celebră clinică din Cluj, și spune că a făcut cea mai bună alegere.

Astfel, după o programare în care au discutat și au pus la punct toate detaliile, Ștefan Stan a hotărât să își facă implantul de păr, chiar după ce s-a căsătorit civil cu femeia care îl va face și tătic peste putin timp.

Ștefan Stan: “Procedura a durat 7 ore”

“Eu nu am fost foarte mulțumit după primele intervenții, părul mi-a căzut, bineînțeles, și din cauze genetice, și nu prea mai aveam așa încredere în procedura asta, însă l-am întâlnit pe Mihai Motora de la Cluj, care acum îmi este și prieten. El a știut ce fel de fire de păr să folosească, a verificat întâi calitatea și evaluează apoi rezistența fiecărui fir în timp. Am văzut cazurile rezolvate de el, pacienți cu podoaba capilară deasă la mulți ani după intervenție. La mine, procedura a durat cam șapte ore, nu am simțit nimic, m-am uitat la filme în timp ce, în spatele meu, medicul și echipa sa munceau de zor. De vreo șapte luni mi-am făcut procedura și, după cum se poate vedea și prin poze, am un păr foarte des și crește destul de repede. L-am tuns de câteva ori la o stilistă pricepută, pentru că e important și să știi să tunzi un păr realizat prin implantare”, ne-a spus Ștefan Stan.

În timpul intervenției care a avut loc în luna noiembrie 2019, aproximativ 4.500 de fire de păr i-au fost implantate artistului. Medicul Mihai Motora a povestit cum a decurs procedura medicală. “În cazul lui Ștefan Stan, provocarea a fost zona donatoare rară, din cauza celor două intervenții anterioare. De aceea a trebuie să recoltăm cât de mult am putut, fără să lăsăm cicatrici vizibile la nivelul cefei. În final am reușit să recoltăm și să implantam aproximativ 2000 de grefe (4500 fire de păr). Operația a decurs normal, i-am oferit medicația postoperatorie și i-am explicat ce trebuie să facă în săptămânile/lunile următoare. Acum, la 7 luni postoperator, rezultatele sunt excelente, iar el e foarte mulțumit”, a spus medicul Mihai Motora.

sursa click.ro

IȚI PLACE ACEST ARTICOL ?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Solicită o consultație gratuită