Clienții noștri sunt cei mai mulțumiți. Fii unul dintre ei.

Fericirea clienților noștri, este mărturia calității serviciilor noastre.

Clienții noștri sunt cei mai mulțimiți.
Fii unul dintre ei.

Fericirea clienților noștri, este mărturia calității serviciilor noastre.

Ștefan Stan

vocalist

Au trecut aproape trei ani de la intervenția de transplant de păr și pot să spun că sunt foarte mulțumit. Poza Before o am și acum în telefon și îmi amintesc cum am ajuns în cabinetul domnului doctor. Diferența dintre atunci și acum este de la cer la pământ. Sunt mulțumit de rezultate și îl recomand cu drag pe domnul doctor Mihai Motora. Un bun profesionist și om de calitate!

Culiță Sterp

vocalist

Am ales să îmi fac implantul de păr la dl doctor Mihai Motora după ce am auzit de la rezultatele sale. Anul trecut în octombrie am ajuns la clinica din Cluj, intervenția a durat în jur de șase ore și nu am simțit absolut nicio durere. La șapte luni de la transplantul de păr pot să spun că sunt mulțumit, nu mai am zone de chelie și îi mulțumesc domnului doctor și echipei sale! De nota 10!

Vă mulțumim că ați ales echipa Dr. Motora!

Vezi rezultate înainte și după

Vasile Popa
transplant de păr

In my opinion, considering that I have tried so many specialists across two continents, Europe and America, Dr Mihai Motora and his team in Cluj- Napoca, Romania, have worked like a perfect orchestra conducted by him in order to restore my hair loss and, moreover, to change my baldness and whatever I felt bad regarding it, and had tried to fight against it unsuccessfully for decades, into a nice and absolutely natural-looking hairy scalp! Thank you, Mihai Motora MD and your team!”

Bogdan Rotaru
transplant de păr

“Doresc să spun că a fost o experiență foarte frumoasă în clinica dumneavoastră, am avut tot sprijinul din partea personalului medical, căruia doresc să-i mulțumesc dar în special doresc să-i mulțumesc d-lui Dr. Doctor Mihai Motora pentru modul în care s-a purtat cu mine și pentru atenția și profesionalismul cu care am fost tratat… Voi împărtăși din această experiență și prietenilor și cunoștințelor mele și voi recomanda aceasta clinica. Va mulțumesc frumos pentru tot!”

Daniel Mureșan
transplant de păr

“Recomand cu drag 🥇

Profesionalism și un om de nota 10!”

Sergiu Negrea
transplant de sprâncene

“Sunt mulțumit 100%, începând  de la primirea călduroasă până la sfârșitul operației. O echipă de profesionaliști. 

Ioan Solomon
transplant de barbă

“Un profesionist desăvârșit cu o echipa foarte buna.”

Olteanu Ionuț Mădălin
23 ani, Tulcea (3000 grefe implantate)

“Am apelat la serviciile domnului doctor Mihai Motora pentru un implant de păr. Pe baza fondului nervos dintr-un păr stufos și bogat am ajuns în 2 – 3 luni să nu mă mai recunosc. Am apelat cu încredere deoarece văzusem pe site doar recenzii bune și am zis să îmi încerc norocul. Ținând legătura la telefon, am fost cazat la un hotel de 4 stele din orașul Cluj, fără vreun cost suplimentar. Dimineață, cu inima cât un purice am ajuns la clinică, eram așteptat de către un bărbat, de seama cu mine, la prima vedere. Cu un zâmbet larg, după ce am stat întâi la o cafea să discutam, mă luaseră toate emoțiile. Am zis să o fac și pe asta. În prima zi, operația a durat aproape de 10 ore, mă simțeam ca o casnică de 50 ani care stă pe fotoliu toata ziua și se uită la televizor nevăzând ce se întâmplă în capul meu, auzeam sunetului unui aparat dar nu simțeam nimic. Între timp făcusem și o pauza de masă, bine meritată de către mine (doar am stat). S-a făcut ora 7 aproape și eram bandajat la cap și mi s-a zis ca sunt liber. Întorcându-mă la hotel (având masa asigurată, fără alte costuri și dimineață și seara, am uitat sa specific inițial). Dimineață a urmat repriza a doua, cu pași timizi am intrat în clinică cu gândul că o sa redevin alt om. După 7 ore eram gata. Operația a decurs conform planului, în jur de 4000 bulbi. Următoarea zi am fost la consult după care am plecat acasă (Tulcea), am condus tot drumul, în timpul lunii august mă simțeam plin de energie și am făcut și asta. Trebuie să te pregătești moral și sufletește pentru ceea ce o să urmeze. Din cauza greșelii mele că am plecat singur la drum, cu anestezicul încă în cap și cu mai puțin de 12 ore după ce am ieșit din operație am plecat acasă. Soarele fiind foarte puternic mi s-au umflat ochii și măseaua ca și când te trage curentul (am mers prin munți cu geamul deschis), dar nu am avut probleme de condus. În prezent sunt foarte încantat de rezultatele operației, pot să zic că par cu câțiva ani mai tânăr, deși am 26, înainte de operație păream de peste 30. Cu încredere recomand implantul de păr, o sa iți schimbe viața! Garantez!!!”

Sammy Diwan
London
“I just want to say that my experience in Cluj was first class and my hair is amazing now. I would recommend Dr Motora to anyone. Best wishes.”
Fati Mario
Oradea (23 ani) - manager hotel

“În primul rând doresc să mă adresez echipei chirurgicale pentru căldura și profesionalismul de care dau parte. Echipamentul și eleganța de care te lovești acolo sunt ca și în occident! Serviciile hoteliere și altele sunt de 5 stele efectiv. Mă adresez publicului larg care citește acest articol și spun în câteva cuvinte experiența mea: Eram foarte hotărât să recurg la acest implant de păr după multe încercări de a-mi recupera podoaba capilară, prin diferite metode (geluri, soluții, medicamente, etc) fără succes. Mă tot gândeam la ideea de a face acest lucru în străinătate dar îmi era frică de ideea intermediarilor ambulanți unde puteai să pierzi o sumă considerabilă din avansurile pe care le pretind (adică să iți iei plasă, după ce ai dat banii în avans să nu mai găsești nici o persoana de contact). Aici nu e așa, nu există intermediari. Există doar contactul direct cu Doctorul. Și până la urma urmei, de ce sa duc banii din țara mea să îmbogățesc alte state mogule? Când putem sa fim naționaliști și să urcăm împreună, noi pacienții cât și medicii Români și să stimulăm această țară… să revenim, intervenția a durat în jur la 12 ore cu pauze aferente. Nu a fost dureros deloc! (eu care și de un ac îmi este frica) din contra toata operația s-a bazat pe socializare și pe atenție sporită din partea medicilor și a asistentei super drăguță… (nu va gândiți la prostii). După operație am avut o noapte liniștită și a doua zi am pornit spre casă conducând mașina fără nici o problemă…

În concluzie: Prețurile sunt decente în comparație cu alte clinici din România și occident și ai garanția succesului.”

Andrei Paraschiv
32 ani, București (2700 grefe implantate) - web designer

“Domnul doctor Mihai Motora împreună cu echipa mi-au redat încrederea și aspectul mult dorit. Totul a decurs normal, exact așa cum mi s-a spus, fără probleme. Am găsit o echipă tânără, dornică de afirmare, care lucrează ca niște profesioniști. Au echipamentul necesar pentru un transplant reușit. Recomand cu încredere această clinică din Cluj-Napoca.”

Tecar Eugen
Transplant de păr

“Buna ziua, sunt Tecar Eugen si in data de 15 aprilie am facut un transplant la dvs. Vreau sa va multumesc pentru tot efortul si profesionalismul de care ati dat dovada, s-a meritat sa aleg clinica dvs. ❤”

Solicită o consultație gratuită